Skönhetstrender 2021

Kanske känner du dig lite grå och trist och har ett behov av att förnya dig själv? Vad sägs då om att hoppa på någon av 2021s hetaste skönhetstrender? Skaffa till exempel ett svallande hår med hjälp av en hårförlängning, lyft ett trött ansikte eller fixa de trendigaste ögonbrynen.

I den här artikeln ska vi gå igenom vad olika skönhetstrender kostar och vad du ska tänka på innan du hoppar på dem. Här kan du till exempel få en bra uppfattning om priser för hårförlängning av olika typ. Var inte rädd för att hitta på något nytt och spännande, men undersök risker och kostnader först.

Fixa ett svallande hår

Den kalla årstiden är kämpig för hud och hår. Kanske är ditt hår torrt, elektriskt och slitet. Då passar det bra att hjälpa naturen på traven med hjälp av en hårförlängning. Var dock noga med att gå till en salong med gott rykte eftersom förlängningen annars kan bli mindre lyckad och skapa problem.
Vad en hårförlängning kostar beror helt och hållet på vilken typ av hår du väljer, äkta eller syntet, vilket infästning du vill ha samt vilken salong du besöker, men du får räkna med 2000 och upp till 6000 kronor för en bra förlängning.

Strålande hy

Få saker är så populära som avancerad hudvård just nu. Förr använde de flesta någon form av rengöring och en återfuktande kräm. Idag finns allt från syror och serum till flera olika krämer på badrumshyllan. Under coronapandemin har skönhetsprodukter stått för en stor del av svenskarnas ökade nätshopping. Vill du prova mer avancerad hudvård är det bra om du funderar lite över vad din hud har för egenskaper. En fet hy som behandlas som en torr ger ofta finnar och utslag, medan en torr hy som behandlas som en fet ofta spänner och kliar. Hittar du rätt i det stora utbudet av hudvård vågar vi dock lova att din hy kommer att stråla.

Trendigaste ögonbrynen

Som avslutning vill vi berätta om en skönhetstrend som i det närmaste är gratis. I denna trend är ögonbrynen i fokus och för att få till den behöver du endast en bryngele. Kamma helt enkelt ögonbrynen uppåt så att de får ett rufsigt och charmigt utseende. Borta är alltså knivskarpa ögonbryn målade med precision.

Skönhetstrender 2012

  • Välgjorda hårförlängningar
  • Avancerad hudvård
  • Buskiga och uppåtkammade ögonbryn