Föryngra huden med trådlyft F

ör dig som vill göra ett ansiktslyft men slippa narkos och långa återhämtningstider är trådlyft ett alternativ. Trådlyft är en skönhetsbehandling som stramar upp huden i ansiktet eller andra delar av kroppen. Dr Oest erbjuder trådlyft i Göteborg, som du kan boka online.

Vill du få slätare, mer elastisk hud men inte lägga dig under kniven? Med trådlyft kan du göra ett ansiktslyft på ett par timmar, med kort återhämtningstid och bra resultat som håller i upp till två år. Men vad är egentligen ett trådlyft?

Trådlyft – hur funkar det?

Ultra V Trådlyft är en behandlingsmetod där så kallade PDO-trådar förs in i huden. Trådarna stimulerar hudens kollagenbildning vilket leder till slätare, fastare hud. Trådarna bryts ner efter tid och effekten varar ett till två år. Behandlingen lovprisas för hur snabb och säker den är jämfört med traditionella ansiktslyft:

-Jag skulle aldrig lägga mig på operationsbordet och göra ett traditionellt ansiktslyft, men Ultra V trådlyft hos Dr Oest kan jag i princip göra på lunchen…

Det säger M. Andersson på Dr Oests hemsida https://www.droest.se/tradlyft, där du kan läsa mer om trådlyft och boka online. Behandlingen tar en till tre timmar och kostar från 15000 SEK. Vanligast är behandling av ansiktet, men du kan också lyfta hals, armar och lår.

Kwon Han Jin, en koreansk läkare, är trådlyftets skapare, och V-et i Ultra V Trådlyft står för den v-formade ansiktetsformen som behandlingen ger.

Skönhetsbehandlingar fortsatt populära

Trådlyft och andra skönhetsbehandlingar är mycket populära, och skönhetsindustrin är stabil trots det ekonomiska läget. Däremot ser vi tuffare tag för patientsäkerheten inom skönhetsbehandlingar, då Socialstyrelsen anser att endast personer med medicinsk kompetens ska få utföra ingreppen. Bokar du trådlyft hos Dr Oest behandlas du av Martin Öst, specialistläkare med arton års erfarenhet av estetisk medicin.