Hårfrisyrer att skaffa hos frisören

Hårfrisyrer som är hetast 2019 är allt från rosa och lila hår i långa bobs, till karamellfärgade svall och längre luggar.

Vad är egentligen trenderna i hårfrisyrer och hårfärger för i år? Oavsett vad kan du hitta rätt när du är ute efter en ny frisyr och bor i huvudstaden. Det räcker med att googla på ”frisör i stockholm” för att få upp en rad alternativ.

Hårfärger som är heta just nu

frisör frisyrI en artikel i Damernas Värld går det att läsa om en hel del olika hårfärger och frisyrer som är hett just nu, i år 2019. Det är fortsatt mycket pastellfärger som är trendiga att färga håret i, allt från rosa och lila till korall och peach. Blondinerna som länge varit askiga i håret börjar nu bli varmare i håret, och det är viktigt att håret är hälsosamt snarare än torrt och sönderblekt. Däremot blir brunetterna svalare, och det röda i håret minskar. Men även rött hår är tillbaka på trendmattan, gärna i en stark färg som inte är naturlig i sin ton alls. Fantasi är med andra ord populärt när det kommer till hår och hårfärger just nu.

Fler hårfärger som är inne:

  • Blont – blont hårsvall med lockar är alltid inne, oavsett vilken tid på året. Däremot är det ännu mer poppis mot sommaren.
  • Chokladbrunt hår – detta är det nya som många vill få till hos frisören. Kanske en ombre i brunt?
  • Grått hår – har länge varit inne och fortsätter vara det även under 2019. Om du har naturligt grått hår är det alltså bara att låta det vara för en elegant look.

Vill du ha långt blont eller karamellbrunt hår men känner att du inte har tid att vänta på att det ska växa ut? Då är rådet att sätta in löshår i den önskade hårfärgen. Ta hjälp av en riktigt kunnig hårfrisör för att det ska bli rätt och riktigt gjort med snyggt resultat.

Hårfrisyrer och hårlängd

kort hårKorta hårfrisyrer är tillbaka efter många år i trendernas garderob. Dessutom får ditt korta hår gärna ha glans. Glansigt hår är nämligen hetare än någonsin:

2019 vill vi att håret ska glänsa. Och vi sparar inte på krutet! Tvärtom strävar vi efter ett resultat där håret ser fuktigt och nytvättat ut. Backslick är en klassiker som är högaktuell 2019, men känner du dig inte helt hemma i den frisyren kan du satsa på en stram hästsvans med finkammat glansigt hår – Baam.

Hårband och knutar i nacken

Andra frisyrer som är populära är att klä håret med läderband och scarfs som smälter samman med flätor eller håller upp håret. En hög knut uppe på huvudet är inte bara inne, det räddar dig även en riktigt dålig hårdag. Tänk Lilla My. Du kan även ha en tight knut i nacken likt en balettlärare, franskt och romantiskt så det förslår. Pixien är även den tillbaka, som var riktigt het både på 60-talet och 80-talet. Nu Lever den vidare på nytt i modern version, varför inte med lockar eller i blekt blont? Självfall är även det något att sträva efter, det du kan fixa själv med mousse i fuktigt hår eller genom att spraya håret med en texturspray och forma ditt hår när det är torrt. Mer om allt detta och annat gällande hår och hårfrisyrer här.