Bästa hudvårdsrutinen

Har du svårt att hitta en hudvårdsrutin som är enkel, effektiv och som inte tömmer din plånbok? Du är långt ifrån ensam. Varje dag kämpar kvinnor (och män) med att hitta en rutin som passar in i den annars stressiga vardagen. Det är ytterst få som har tid att stå och applicera tre olika produkter varje kväll. Det ska helt enkelt gå snabbt!

Snabbt behöver inte betyda sämre eller mindre effekt, snarare tvärtom. För några år sedan var det utan tvekan trestegsrutinen som gällde, men idag vill de allra flesta använda så få produkter som möjligt. Det är tydligt att varumärken och tillverkare har insett att hudvårdsrutiner i flera steg är alldeles för kostsamt och tidskrävande. Människor vill ha något som de snabbt kan arbeta med och som ger tydliga och kvicka resultat. Är du intresserad av grymma rutiner som inte kräver speciellt mycket ansträngning? Häng med!

kvinna lägger ansiktsmaskDe viktigaste produkterna

Det finns några produkter som du bara måste ha i ditt badrumsskåp för att du ska kunna hålla din hy fräsch, mjuk och ren. Marknaden är stor och det kommer ständigt ut nya produkter, vilket kan göra det svårt för dig att veta vilka du ska välja. Ett bioeffect egf serum är något som det har talats väldigt mycket om på senare tid. Det här serumet är tillverkat av plantbaserade ingredienser och är helt fritt från alkohol. Alkohol kan annars ha en tendens att torka ut din hud, men Bioeffect egf serum är framtaget för att just förhindra torrhet och stoppa ålderstecken.

  • Återfuktande ansiktsrengöring
  • En dagkräm
  • En nattkräm
  • Ett serum

Med endast fyra produkter kan du komma ganska långt. Se bara till att det är produkter av bra kvalitet och som inte innehåller ämnen som kan skada din hud. Det kan vara bra om du läser på lite innan du väljer. Du bör till exempel vara varse om att de tre första ingredienserna som står skrivna på innehållsförteckningen också är de tre ämnen som produkten innehåller mest av. De ingredienser som står efter kan vara placerade hur som helst. Om du ser att en hudvårdsprodukt innehåller mycket alkohol kan det vara värt att satsa på ett annat alternativ.