Följ trenderna enkelt med smycken från Edblad

Är du sugen på att hänga på de allra senaste smycketrenderna men känner att det är svårt att hålla dig uppdaterad? Då är varumärket Edblad perfekt för dig. De är nämligen mycket trendkänsliga och gör prisvärda smycken. Här berättar vi mer om företaget och varför du ska välja att shoppa smycken från dem.

Den stora drömmen och visionen när Edblad grundades 2006 av Hans och Cathrine Edblad var att skapa vackra smycken som alla hade råd med och ville bära. Smyckena är därför tillverkade i prisvärda material som exempelvis rostfritt stål med plätering i olika ädelmetaller. Det gör att priserna kan hållas nere och att smyckena därför kan bäras oavsett storlek på plånbok. Att det konceptet varit en framgångssaga står klart. Bland annat öppnade man för inte så länge sedan sin tolfte fysiska butik för sina kunder att besöka. Man har också en framgångsrik onlineförsäljning där många kunder shoppar smycken varje dag.

kvinna med målad kind och halsbandTrendkänsligt smyckeföretag

Den stora styrkan med Edblad är att de följer trenderna väldigt snabbt. Tittar man på smycken hos Edblad så kan man ganska snabbt se inspirationen från årets visningar. Prisvärdheten är också en viktig faktor för märkets popularitet. Det här är inga smycken som kommer att gå för miljonbelopp men ändå smycken som älskas högt av sina bärare.
Vill du hänga med i det senaste modet? Ta då en titt på trenderna för våren 2022 och shoppa sedan dina smyckefavoriter från Edblad. Då får du smycken som följer trenderna, har ett bra pris och håller hög kvalitet. Vad sägs om uttrycksfulla örhängen, nätta armband eller snygga halsband? Man har också ett stort utbud av berlocker som passar bra att ge bort i gåva. Ge till exempel din vän en berlock med hans eller hennes initialer. Det kommer garanterat att vara väldigt uppskattat.